Wij zijn IgnisVR


Een bedrijf met focus op virtual reality ontwikkeling voor de Oculus Rift in Nederland. Opgericht door gedreven ontwikkelaars die een poging doen de wereld te voeden met VR content via het aanbieden van geweldige virtual reality ervaringen voor de Oculus Rift. Oculus Rift ontwikkeling is wat we doen, waar we goed in zijn en waar we u graag bij helpen.

Martijn Segers

Martijn Segers

Oprichter | VR Ontwikkel Specialist Virtual Reality, Oculus Rift, C# .NET, Unity3D, GUI, 2D, iOS, PHP, Web, Object Analysis, OO Design.
Dennis van Haazel

Dennis van Haazel

Oprichter | VR Ontwikkel Specialist Virtual Reality, Oculus Rift, C# .NET, Unity3D, 3D modeling, 3D Math, Android, Shaders, AI, OO Design.

Wij zijn Virtual Reality Pioniers


De ‘nieuwe’ markt van virtual reality is eindelijk aan het ontstaan! Samen met de Oculus Rift pionieren wij en staan we in Nederland voor op de barricades. We  genieten om te worden voortgestuwd door de alsmaar groeiende golf die virtual reality wordt genoemd. Lekker innoveren, mooie en uitdagende dingen maken. Voorop lopen binnen deze nieuwe sector. Dit is wat ons drijft als Oculus Rift ontwikkelaars.

Stereoscopic screenshot from our 'Virtual Spacewalk' VR demo

Stereoscopische schermafdruk van onze  ‘VR Spacewalk’  simulatie ervaring


Wij zijn Virtual Reality Ontwikkelaars


Wij proberen mind-blowing virtual reality ervaringen voor de Oculus rift te bouwen die de bezoeker een werkelijk  gevoel van immersie geven. We ontwikkelen onze virtual reality content in Nederland met ons eigen in-house gebouwde Firefly Framework voor Unity3D. Wij worden als virtual reality ontwikkelaar graag uitgedaagd.

Stereoscopic screenshot from our 'Arachnophobia' virtual exposure therapy demo

Stereoscopische schermafdruk van onze ‘Arachnophobia’ virtuele exposure therapie demo


We zijn er voor jou!


Wij staan klaar als jij hulp nodig hebt bij het ontwikkelen en realiseren van jouw virtual reality of Oculus Rift project. Wij worden graag uitgedaagd en zetten ons voor 200% in om van jouw virtual reality project een succes te maken. We zouden graag jouw ontwikkel partner in Nederland zijn op het gebied van virtual reality en Oculus Rift ontwikkeling.

Door de Oculus Rift groeit virtual reality eindelijk richting volwassenheid. Virtual reality wordt steeds meer betaalbaar en zal haar weg vinden naar bedrijven en consumenten in de nabije toekomst door haar vele mogelijke toepassingen.

In gebieden als o.a. achitectuur/constructie, educatie, entertainment en psychologie zullen mogelijkheden ontstaan waar virtual reality een meerwaarde zal bieden.

IgnisVR wil de optimale ontwikkel partner zijn voor het bouwen en ontwikkelen van virtual reality content.

Gebruik makend van Unity3D als ons ontwikkel platform, bundelen we onze 3D en game kennis met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van diverse typen software in ons Firefly framework voor Unity3D. Hiermee bieden we de tools voor snelle en kwalitatieve ontwikkeling van virtual reality content voor de Oculus Rift in Nederland.

Onze missie is het maken van virtuele ervaringen voor de Oculus Rift met triple-A kwaliteit, die je volledig van je stoel zullen blazen.

Door innovatie en het uitbouwen van de mogelijkheden van virtual reality, zal de nieuwe markt van virtual reality mensen kunnen ondersteunen, verbinden, vermaken en laten leren.

Virtual Reality moet voor iedereen bereikbaar zijn.

 • Virtual Spacewalk van IgnisVR uit Nederland is een van de mooiste spacewalk simulaties  die op dit moment beschikbaar is voor de Oculus Rift HMD.
  Gert-Jan Brok
  Gert-Jan BrokEigenaar Fantazm Games
 • Wanneer je Virtual Reality zegt, zeg ik IgnisVR! De beste partner voor het ontwikkelen van virtual reality ervaringen die je in Nederland kunt vinden.
  Dennis van Haazel
  Dennis van HaazelOprichter IgnisVR
 • Ongelooflijke virtual reality ervaringen. Ze bedenken, ontwikkelen en leveren!.
  Wouter Vergeer
  Wouter VergeerCEO Ximon Media BV.
 • Virtual Reality biedt allerlei nieuwe mogenlijkheden. Wij zullen uw virtual reality project boosten richting succes in deze nieuwe markt die aan het ontstaan is.
  Martijn Segers
  Martijn SegersOprichter IgnisVR
 • De virtual reality ervaring was echt volledig mind blowing. Had niet verwacht dat het zo’n beleving zou zijn!
  Jan Beekwilder
  Jan BeekwilderCEO Innoyou BV.

 

IgnisVR is a Ruach Interactive B.V. Division from the Netherlands | Chamber of Commerce (KvK) 17244071 | VAT nr. NL8204.66.633.B01